WELKOM BIJ FIANKE COACHING|TRAINING

Fianke Coaching|Training ondersteunt en begeleidt bij persoonlijke ontwikkeling. Te ontdekken waar je kracht zit, wanneer het vuurtje gaat branden en hoe jij het beste uit de verf komt.

Hoe doe ik dat?

Door mij oprecht te interesseren in jou en in jouw gedrag. Ik luister naar jou zonder daar een oordeel over te hebben. Daardoor hoor ik goed wat er speelt en kan ik goed verbanden leggen tussen de dingen die je zegt en de dingen die je doet. Ik geef jou een gevoel van veiligheid en vertrouwen, waardoor jij alle ruimte krijgt te ontdekken wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Ook speel ik de ‘advocaat van de duivel’ als ik tegenstrijdigheden hoor, zodat jij steeds dichterbij je eigen ‘ik’ komt en je uiteindelijk acties kunt formuleren die je helpen je doel te bereiken.

“The only way to do great work is to love what you do” – Steve Jobs –

Verhelderend

’’Sandra heeft mij erg geholpen om te ontdekken wat mijn drijfveren en kwaliteiten zijn en dit te vertalen naar mijn toekomstige droombaan. Door de juiste vragen te stellen en verbindingen te leggen tijdens de inspirerende en verhelderende gesprekken kreeg ik veel inzichten. Ik weet nu waar mijn werk aan moet voldoen om mij energie en plezier te geven."

Renate, 30 jaar - Assistent Accountmanager

ENERGIE

’’De kracht van Sandra is de manier waarop ze de training middels coaching borgt. Ze is toegankelijk, open en geeft vertrouwen, maar is ook duidelijk en confronterend. Met haar positieve en persoonlijke benadering weet ze de mensen intrinsiek te motiveren en buigt ze weerstand en belemmeringen om in energie, kansen en mogelijkheden.’’

Fred Weijkamp - Manager Bedrijvendesk Rabobank Centraal Twente

Out of the box

"Sandra denkt out of the box, los van vaste patronen en altijd vanuit de samenhang der dingen; in verbinding met andere elementen, facetten en/of mensen."

Marianne Zegwaard - Manager Marketing & Communicatie, Rabobank

WAT KAN IK VOOR U DOEN?

Coaching, training en advies op gebied van persoonlijke ontwikkeling en klantgerichtheid.

INDIVIDUELE COACHING

Loopbaancoaching: duurzame inzetbaarheid. Heb jij al een plan B? Houd zelf de regie over je loopbaan. Persoonlijke ontwikkeling: haal het beste uit jezelf. Blijf in je kracht. Ontdek je kwaliteiten, je drijfveren en je talenten, maar ook je belemmeringen. Wat doen deze met je en hoe kun je ze ombuigen om meer in je kracht te komen.

TEAMCOACHING

Coaching met als doel verbeterde klantgerichtheid en verbeterde samenwerking. De invulling hiervan is altijd maatwerk. Ik kijk mee en ervaar wat er nodig is en samen bepalen we de invulling ervan. U blijft immers aan het roer.

TRAINING

Trainingen met betrekking tot Jobmarketing. Hierbij kunt u denken aan: netwerken, LinkedIn, schrijven van CV en brief en persoonlijke presentatie.

ADVIES

Advies over verbeteren van de klantgerichtheid. Door mee te kijken en mee te ervaren ontdekken we wat nodig is. Samen met u vertaal ik graag de klantwensen naar verbeteringen in uw organisatie.

CLICK HERE TO SEE OUR CLIENTS