Trots! Lancering Talentprogramma ‘Leef je talent!’

Talentprogramma-Leef-je-talent

Trots! Lancering Talentprogramma ‘Leef je talent!’

🎉 Met trots presenteren wij ons nieuwe online talentprogramma 𝙇𝙚𝙚𝙛 𝙟𝙚 𝙩𝙖𝙡𝙚𝙣𝙩! 🎉

Het idee ontstond zo’n drie jaar geleden. Steevast was de reactie van de young professionals die ik begeleidde: “Dit had ik graag eerder in mijn loopbaan willen weten, dat had me rust en zelfvertrouwen gegeven” of “Eigenlijk zou iedere young professional dit zichzelf moeten gunnen aan het begin van zijn loopbaan”.
“Waarom bied je het niet online aan zodat het toegankelijker wordt voor iedereen?”

Het zaadje 🌱was gepoot, maar ik moest zelf nog even wennen aan het idee. Hoe doe je zoiets en kun je dan wel de kwaliteit leveren die je wilt? In mijn hoofd kreeg het steeds meer vorm.

In 2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣ kwam er versnelling in dit proces. Ook ik moest mij verdiepen in coaching via Zoom of Teams. De drempel voor online werd lager, niet alleen voor mij, ik zag het ook bij mijn klanten. Om te ontdekken dat het eigenlijk heel goed werkt.

We hebben dat jaar de knoop doorgehakt en gebruikt om al mijn kennis en ervaring in talentontwikkeling op film 🎥 te zetten. Zonder Alexander Fianke had ik dit niet kunnen realiseren!

Hans van Os heeft subliem het ontwerp van de website vorm gegeven. En voor de ontwikkeling van het online programma riep ik de hulp in van Mariette Dantuma, die mij weg wijs heeft gemaakt in deze wereld. Astrid Reimerink-Wielens die de teksten heeft geredigeerd.

En nu is het zover! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt. Laat je me het weten?👇🏻

Ik wil iedereen bedanken die hier aan mee heeft gewerkt: de klanten die mij hebben aangemoedigd 👏🏻dit te doen, de young professionals die ik mocht interviewen voor ik startte, de modellen voor de website, de mensen die de pilot hebben gedraaid en hebben geholpen te verfijnen en iedereen die ik vergeten ben.🙏🏻

Dit talentprogramma is onderdeel van Fianke Coaching|Training online.