Contact

"Working hard for something we don't care about is called stress, working hard for something we love is called passion" - Simon Sinek -

WIL JE WETEN WAT FIANKE COACHING | TRAINING VOOR JOU KAN BETEKENEN?

 

In een kennismakingsgesprek (kosteloos) leer ik je graag kennen en vertel ik je hoe ik werk en wat je van mij kunt verwachten.

Als je me even belt of mailt neem ik contact met je op om een afspraak te maken voor een kennismaking. Leuk je te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Sandra Fianke

06-27340036

sandra@fiankecoachingtraining.nl

 

 

Op deze fijne werkplek ontmoeten wij elkaar: Metaalstraat 18E Haaksbergen

www.trainingsruimtehaaksbergen.nl

 

Waar precies is de Metaalstraat 18E in Haaksbergen?

Tip

Vraag je werkgever om een (loopbaan)coach! (Bijna) iedere werkgever heeft budget beschikbaar voor ontwikkeling van personeel. Als werknemer kun je aanspraak maken op dit ontwikkelbudget en dit besteden aan coaching, training of opleiding.

Kosten worden mogelijk ook vergoed via de belastingdienst als scholingskosten of training waarbij je aangeeft te investeren in loopbaan ontwikkeling of verbetering.

De belastingdienst definieert niet precies wat allemaal onder scholingskosten wordt verstaan. Hierdoor is deze aftrekpost een grijs gebied waarbij je op eigen risico of op advies van je belastingadviseur kan bepalen wat je wilt aftrekken van de belasting.

MIJN ADRES

Metaalstraat 18E

7483 PD Haaksbergen

BEL OF MAIL MIJ

Telefoon: +31 (0)6 27 34 00 36

Email: info@fiankecoachingtraining.nl

KVK-NUMMER | BTW-NUMMER

64519104 | NL001406369B88

CONTACT VIA SOCIAL MEDIA

Hier kun je me vinden