Klanten

"Als je doet wat je leuk vindt hoef je nooit te werken" - Gandhi -

Fianke Coaching|Training begeleidt medewerkers van de volgende organisaties:

 

logo-welzorglogo-sint-maartensklinieklogo-rabobank                                 

 

Testimonials van cliënten:

Tim, Manager Service & Logistiek:

“Op een werkelijk voortreffelijke manier weet Sandra messcherp, menselijk en loepzuiver de vinger op de juiste zwakke plek te plaatsen, je het extra steuntje in de rug te geven of je sterke punt te benadrukken. Sandra is enorm doeltreffend, heeft een gezonde dosis humor, een goed gevulde rugzak theorie en voldoende mensenkennis en levenswijsheid waardoor ze je als coach echt een heel duidelijke spiegel voor kan houden en kan helpen. Ik heb haar coaching als erg prettig ervaren en beveel haar met alle plezier aan.”

 

Wouter, Trainee: 

“Ik heb Sandra als coach leren kennen gedurende een bedrijfssimulatiesessie als onderdeel van het Fast Forward traineeship. Hoewel klein van stuk is Sandra groot in haar manier van coachen. Dit werd gaandeweg de bedrijfssimulatie-dag meerdere keren duidelijk. Wat Sandra authentiek en uniek maakt is dat ze coacht ‘in het moment’. In eerste instantie afwachtend en analyserend, om vervolgens niet te schromen om gedurende de sessie in te breken. Sandra coachte daadwerkelijk op de door ons aangedragen leerdoelen. Hoewel haar coaching soms op individuele groepsleden gericht was, ergerden niemand van de overige groepsleden zich hieraan. Dit kwam omdat Sandra binnen no-time een bepaald commitment, draagvlak en vertrouwen creëerde, waarin iedereen zich prettig voelde. Sandra kon ons als doelgroep boven verwachting goed verstaan, iets wat ons allen begon op te vallen. Aan het einde van een dag/sessie deelden wij van alles rondom onze persoonlijke ontwikkeling met Sandra. Hoe haastig en chaotisch deze dag begon, des te rustiger en afgerond kwam de sessie ten einde. Het creëren van de juiste omgeving om überhaupt te kunnen coachen is iets waarin Sandra sterk is. Verder heb ik Sandra ‘gewoon’ ervaren als een erg prettig mens: open, eerlijk en met een gezonde dosis humor: ingrediënten die iedere succesvolle coach -in mijn ogen- van nature nodig heeft, buiten inhoudelijke vaardigheden.”

 

Erik, Onderwijsassistent:

“Ik heb het coachtraject met Sandra als professioneel ervaren. Sandra speelt in op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Ze heeft een ongedwongen en positieve manier van aanpak. De gesprekken werden gevoerd op bijzondere mooie locaties en dan ben je toch even weg van alles om je heen en voel je meer ruimte om na te denken over jezelf.
Ik heb geleerd keuzes te maken en wat ik zelf al in huis had om mijn eigen weg te gaan in een andere richting. Het heeft me vertrouwen gegeven in mezelf en een heldere kijk op mijn toekomst.”

 

Monique, projectleider:

“In je kracht laten staan” dat is waar Sandra zich mee profileert en wat ze voor mij meer dan waar heeft gemaakt. Door een coachingstraject met Sandra aan te gaan wilde ik meer inzicht krijgen in mijzelf. Wie ben ik, waar word ik echt blij van en waar liggen mijn talenten? Sandra weet als geen ander te komen tot de kern. Met haar oprechte interesse en middels een doortastende en mensgerichte manier van vragen en doorvragen weet ze je aan het denken te zetten. Ik ken en herken nu mijn drijfveren en weet waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik heb de coachingen als zeer prettig maar nog veel belangrijker als zeer zinvol ervaren. Ik ken nu mijn kracht en heb de tools gekregen om in deze kracht te blijven te staan.”

 

Herma, Directiesecretaresse:

“Veel onrust, veel vragen, veel onbegrip, veel losse aspecten; maar wat dan? en hoe dan? In één gesprek heeft Sandra mij inzicht gegeven in mijn doen en laten die mij op dat moment in mijn leven enorme parten speelden. Sandra heeft mij, door haar manier van vragen stellen, het tegemoet komen aan mijn behoeften en haar oprechte, warme interesse in mijn persoon tot inzicht laten komen en mijzelf de verbinding laten maken in al die losse aspecten die me zo onrustig maakten. Alles wat in mijn binnenste als een wervelstorm draaide, ging als in de kalmte na de storm liggen… Zoals ik haar vertelde: het is neergedaald, ik ben thuisgekomen. Wat een eyeopener! Wat een rust, lucht en licht! En hoe fantastisch dat ik nu weet in welke richting ik mijn persoonlijke ontwikkeling moet sturen! Sandra, je weet dat ik je dankbaar ben en we spreken elkaar zeker op korte termijn opnieuw om de groei in mijn persoonlijke ontwikkeling onder de loep te nemen want zonder jou was ik nooit tot dit inzicht gekomen!”

 

Maureen, zelfstandig ondernemer:

“Ik loop al geruime aan tegen de vraag: Welk werk maakt mij écht gelukkig & Wat zijn mijn talenten? Doordat ik op de voet volgde dat Sandra haar eigen bedrijf startte als coach & trainer bedacht ik mij geen moment en heb haar gevraagd mij te helpen. Sandra adviseerde mij de Talenten-scan te maken en vanuit de uitkomst van deze scan verder te gaan brainstormen. Zij heeft de resultaten van deze scan op een duidelijke, motiverende manier met mij besproken. Er was veel herkenning voor mij, maar ze heeft me ook aan het denken gezet waar nog meer mijn talenten liggen en hoe ik deze zou kunnen ontwikkelen en inzetten. Sandra luistert naar wat je zegt, heeft geduld, denkt goed mee en heeft oprecht aandacht voor je, waarbij ze werkt zónder een oordeel te geven. Zij heeft erg veel duidelijkheid voor mij geschept zodat ik de komende periode een andere weg in kan slaan. Ik beveel Sandra van harte aan als coach.”