Over mij

"Het mooiste wat je kunt worden is jezelf"

HALLO, MIJN NAAM IS SANDRA

Leuk dat je op mijn website bent! Ik zal hier iets over mijzelf vertellen, hoewel ik meer van het echte contact ben. Graag nodig ik je daarom uit voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie of thee!

 

Tijdens mijn loopbaan heb ik ervaren hoe belangrijk het is naar de signalen in je lijf te luisteren die aangeven hoe je in je vel zit. Te ontdekken hoe stress bij mij ontstaat en hoe ik hier zelf iets aan kan doen. Maar ook de signalen dat het werk dat ik deed niet meer volledig aansloot bij mijn drijfveren. Op die momenten onderzocht ik wat ik miste, wat ik belangrijk vond en ondernam dan actie. Veelal hoefde er geen grote stap gezet te worden, maar was een gesprek met de manager over aanpassing of aanvulling in mijn werk voldoende, of kwam er een andere functie voorbij die veel beter aansloot. De organisatie waar ik werkte ontwikkelde en veranderde voortdurend, ik ontwikkelde me en daardoor was het goed van tijd tot tijd bij te sturen zodat de energie bleef stromen en ik in mijn kracht bleef staan.

Deze ervaringen, die me veel inzicht hebben gegeven, hebben me gebracht waar ik nu sta. Ik gun iedereen het krachtige gevoel dat je krijgt en de energie die vrij komt als je zelf de regie neemt over je leven. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is om hier zelf sturing aan te geven, met mijn levens- en coachingservaring kan ik je hierin ondersteunen.

Mensen en hun gedrag interesseren me enorm. Waarom doe je de dingen die je doet en sterker nog waarom doe je dingen niet, die je wel zou willen?

Ik zie dat laatste gedrag terug op verschillende vlakken, op gebied van werk, je eigen loopbaan, de effectiviteit van je werk, in de communicatie met elkaar, op gebied van samenwerking, in het klantcontact. Vaak voelen we wel dat het niet helemaal gaat zoals we zouden willen, we kunnen er alleen niet de vinger op leggen. Deze blokkade opsporen en doorbreken fascineert me. Pas dan ontstaat er beweging en kun je veranderen.

Middels coaching begeleid ik je en moedig ik je aan te onderzoeken wanneer je wel in je kracht staat, welk gedrag je dan vertoont en hoe je dit kunt bereiken.

Kijk bij ‘Voor jou’ om te lezen waar je aan kunt denken bij coaching.

Ik vind het ook leuk om via social media met je in contact te komen: