Werkgever

"Customers will never love a company until the employees love it first" - Simon Sinek -

WAT KAN IK VOOR U DOEN?

De wereld verandert, talentgerichtheid en klantgerichtheid wordt belangrijker dan winstgerichtheid.

De mensen maken de organisatie

Als organisatie wilt u dat uw klant u ziet zoals u het voor ogen heeft. Met andere woorden dat uw imago, wat u uitstraalt, klopt met uw identiteit, wie u wilt zijn. Om dit te kunnen bereiken heeft u bevlogen mensen nodig binnen uw organisatie. Belangrijk is de kunst van het vinden, ontwikkelen en binden van talent, mensen die voelen waar u als organisatie voor staat. Talent komt immers pas tot bloei als de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek zit. Wanneer mensen met plezier werken dan creëren ze enthousiaste klanten.

Als de wensen en verwachtingen van medewerkers en die van een organisatie goed op elkaar aansluiten, dan is er een perfecte ‘fit’ en raken mensen echt bevlogen.

Hoe bereikt u bevlogen medewerkers?

Om ervoor te zorgen dat uw medewerkers op de juiste plek zitten is persoonlijk leiderschap nodig: zelfinzicht, leervermogen en keuzes durven maken. Dit zorgt ervoor dat medewerkers zich goed voelen en zelfverzekerd zijn. Omdat ze zichzelf beter kennen krijgen ze meer controle over hun eigen leven, met meer werk- en levensgeluk tot gevolg. Ik begeleid uw medewerkers het beste uit zichzelf te halen.

Ik ben pas tevreden als er bij mijn opdrachtgevers zichtbare en merkbare resultaten geboekt zijn. Verbeterde klanttevredenheid, betere samenwerking en heldere doelen die bereikt worden. Mensen die op hun plek zitten, waardoor minder ziekteverzuim. De echte verandering, daar ga ik voor! U toch ook?