Voor jou

"Succes is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it" - Maya Angelou -

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

Sta jij aan het roer?

De wereld verandert. Een baan voor het leven bestaat niet meer, een vaste baan biedt geen zekerheid meer. Van jou wordt meer en meer verwacht dat je zelf de regie houdt en de verantwoordelijkheid neemt over je eigen loopbaan en je eigen ontwikkeling. Dat je zorgt dat je duurzaam inzetbaar blijft. Het is niet altijd makkelijk om in je eentje antwoord te geven op de vraag wie je bent, wat je kunt en wilt en hoe je dat wilt bereiken. Ik kan je helpen door jou de kritische vragen te stellen die ervoor zorgen dat je weer aan het roer komt. Ik gun jou het gevoel van kracht en energie dat je krijgt als je de regie weer in handen hebt.

Wat brengt het jou? Meer energie, meer zelfvertrouwen, beter keuzes maken, meer balans, groter geluksgevoel, groei en een positieve mindset.

Leef je talent!

Naast persoonlijke coaching bied ik ook online coaching aan.

Het programma Leef je talent! geeft jou inzicht in wie jij bent, waar jij voor staat en wat jou motiveert.

Inzicht en bewustwording in jouw unieke kracht zorgt voor richting en koers. Dit is de basis voor al je keuzes. Het zorgt voor stabiliteit, rust en zelfvertrouwen, omdat je doet waar jij van nature goed in bent. Dat geeft energie en zorgt voor bevlogenheid in je werk en in je leven.

Dit talentprogramma is onderdeel van Fianke Coaching|Training online. Klik hier voor meer informatie over LEEF JE TALENT!.

In mijn coaching maak ik gebruik van een tweetal assesments:
  1. Core Value Index (CVI)
  2. DISCOVER Potentieel Analyse

Lees hier wat de CVI en de DISCOVER voor je kunnen betekenen.