Kennissessie: burn-out zit tussen je oren!

Burn-out is een veelbesproken onderwerp. Het wordt soms afgedaan als een ‘modeverschijnsel’ of ‘het zit tussen je oren’, hierdoor voel je je niet serieus genomen of niet begrepen als je in dit schuitje zit.

Dat het tussen de oren zit is deels waar, er gebeurt namelijk nogal wat met je hersenen als je gebukt gaat onder chronische stress en in een burn-out belandt.

Voor je omgeving is het lastig te begrijpen wat een burn-out nou precies is, maar ook voor jezelf is het vaak niet helder waarom je jezelf niet bent. Omdat je jezelf niet eens begrijpt is het ook zo lastig uit te leggen aan de buitenwereld.

Deze kennissessie is bedoeld voor mensen met een (bijna) burn-out of stressgerelateerde klachten en voor de mensen in hun omgeving die willen begrijpen wat het is voor hun partner, kind of vriend(in).

Het geeft inzicht in de oorzaken van een burn-out, wat een burn-out met je doet en waar je klachten vandaan komen. En als je dit weet, welke handvatten je kunnen helpen om uit je burn-out te komen en te voorkomen dat je er weer in schiet.

Als je zorgvuldig met je burn-out omgaat, kan deze periode in je leven je heel veel opleveren, al voelt dat nu misschien nog niet zo. Je burn-out is een mooi systeem van je lichaam om het tij te keren.

Nee, je krijgt geen ‘meest succesvolle top-5’ om uit je burn-out te komen, want dat is alleen maar symptoombestrijding en zorgt niet voor een structurele oplossing. En wat werkt voor jou hoeft niet te werken voor de ander, dus die verwachting wil ik gelijk wegnemen. Wel geef ik je inzichten die jij zelf kunt vertalen naar jouw eigen situatie.

De kennissessie wordt gegeven in een kleinschalige en informele setting. Hierdoor is er voldoende ruimte om je eigen ervaringen te delen en om persoonlijke vragen te stellen als je dit wilt. Het is een ontspannen en informatief programma waarin je nergens je best voor hoeft te doen, alleen maar echt jezelf zijn en luisteren naar je eigen lichaam.

_____________________________________________________________________

Praktische informatie

Begeleiding: Sandra Fianke

Datum: 7 mei 2019, 14.30 – 17.00 uur (inloop 14.00 uur).

Locatie: Metaalstraat 18e in Haaksbergen.

Per groep is er ruimte voor 6 deelnemers en gaat door bij minimaal 3 aanmeldingen. De investering voor deze kennissessie is €49,- (incl. BTW).

Heb je interesse in deze kennissessie geef je dan uiterlijk 1 mei op via sandra@fiankecoachingtraining.nl

Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op (sandra@fiankecoachingtraining.nl of 06-27340036).

Mocht je geïnteresseerd zijn, maar deze dag verhinderd, laat het me weten. Dan houd ik je op de hoogte van een volgende kennissessie.